Regnskapstjenester

Har du og ditt selskap behov for en regnskapsfører eller økonomisk rådgivning? En regnskapsfører bistår deg med et bredt spekter av oppgaver, om det er rådgivning i krisesituasjoner eller vurdering av ønskede vekstmuligheter for din bedrift i fremtiden. Uansett økonomisk oppgave, om du har et lite eller stort selskap, er en regnskapsfører en nyttig tjeneste for deg som ønsker mer kontroll over bedriftens økonomi i dag, og for å få økonomiske råd for fremtiden.


Regnskapstjenester og økonomisk rådgivning

Kystregnskap DA kan bistå deg med et bredt spekter av regnskapstjenester til din bedrift. Alle tjenester kan skreddersys til dine behov gjennom våre fleksible regnskapssystemer. Nedenfor finner du en oversikt over noen av våre regnskapstjenester:


Vi bruker et webbasert system for regnskap, faktura, lønn, reiseregning, timeføring og prosjekt, som alle er integrert med hverandre. Dette gjør at du som bedrift kan velge nøyaktig hva du som bruker vil ha tilgang til, også på ansattnivå.

Vi kan vise til lang erfaring i regnskapsfaget. Kompetanse og erfaring gir deg som kunde trygghet når det kommer til økonomisk håndtering av bedriften.


Regnskapstjenester

Vi har konkurransedyktige priser, og hos oss møter du løsningsorienterte regnskapsførere. Vi er fleksible, og kan i tillegg til vårt kontor, møte deg der du finner det mest hensiktsmessig.