Budsjettering

Et budsjett er en overordnet målsetting over din bedrifts økonomiske forventninger for fremtiden. Budsjett er, i tillegg til regnskap, ofte ansett som det viktigste styringsverktøyet du kan benytte som bedrift. Som styringsverktøy er det avgjørende at de målene som blir satt er kvalifisert og realistiske for kommende økonomiske inntekter og utgifter. Derfor kan det være gunstig å få et regnskapsfirma til å kartlegge bedriftens økonomi for et optimalt budsjett for fremtiden.


Solid erfaring med budsjett

I over 15 år har Kystregnskap DA bistått bedrifter i Tromsø med regnskapstjenester. Vi har kunder i ulike bransjer, og kjennskap til ulike utfordringer som kan dukke opp. Denne erfaringen, i kombinasjon med vår kompetanse gir deg som kunde en fordel når det kommer til bistand ved budsjettering. Ved å la oss bistå deg ved budsjettering, vil vi levere en kvalifiserbar tjeneste med realistiske forutsetninger for fremtiden.


Budsjettering og andre økonomiske tjenester

Som et regnskapsfirma kan vi tilby deg flere økonomiske løsninger som passer til din bedrift. Vi kan tilby deg regnskapstjenester som regnskap, fakturering og lønn, i tillegg til andre tjenester du kan finne mer informasjon om på våre nettsider.


Ta kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling av våre tjenester innen budsjett i Tromsø.