Fakturering

Hos Kystregnskap kan du være trygg på at faktureringen blir gjort på en korrekt og presis måte. Vi tilbyr web-basert fakturasystem tilpasset dine behov. Du kan sende EHF-faktura, og bruke KID-nummer. All fakturering skjer selvsagt elektronisk. Du har også mulighet til å fakturere der du er, via mobil og nettbrett, like raskt og enkelt som om du sitter på kontoret.


Fakturering for små og mellomstore bedrifter

Ved å engasjere en autorisert regnskapsfører fra Kystregnskap DA kan du være trygg på at faktureringen blir gjort på en korrekt og presis måte. Har din bedrift lite erfaring med faktura kan det lønne seg å få bistand til faktureringer, uansett om dere fakturerer i større eller mindre grad.


15 års erfaring med fakturering

Siden selskapet ble stiftet i 2000 har vi bistått bedrifter og selskaper i Tromsø med regnskapstjenester innenfor faktura. Vi har lang erfaring og kompetanse innen oppsett, utsendelse, purring og inkasso. Våre regnskapsførere benytter programvare som sikrer korrekt og tidseffektiv utsending og oppfølging av faktura. De er samtidig alltid oppdatert på nye lover og regler tilknyttet faktura slik at du som vår kunde kan være trygg på at den alltid blir utført i tråd med dagens forskrifter.